10Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
100 golu dzeltenumi2 gab.anšovi10 gSarkanvīna etiķis0.5 gab.citrona sula10 gFranču sinepes1 gab.ķiploka daiviņa250 golīveļļa Worchester mērce tobasco20 gparmezāna siera pūderis40 gsilts ūdens sāls pipari
Pagatavošana
1
Olu dzeltenumus kopā ar anšoviem un ķiploku sakuļ blenderī, pievieno sarkanvīna etiķi, sinepes, worchester un tobasco mērci (dažus pilienus), citrona sulu un visu atkal sakuļ. Kuļot lēnām pievieno olīveļlu un ūdeni, līdz mērces konsistence atgādina skābu krējumu.
2
Beigās pievieno sieru. Sāli pievieno pēc garšas.
Lieliska piedeva pie zaļajiem salātiem ar grauzdiņiem un ceptu bekonu.
Iesūtīja: Evija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit