20Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
300 gRomano salāti300 gParmas siers ķiploku grauzdiņi MĒRCEI:2 gab.olu dzeltenumi160 naža galsolīveļļa0.5 TKsinepes0.5 TKbalzamiko etiķis4 gab.anšovi1 gab.laims6 gab.ķiploka daiviņas
Pagatavošana
1
Saplucinātas salātu lapas kārto šķīvī, pārlej mērci, pārkaisa rīvētu sieru un rotā ar ķiploku grauzdiņiem. Recepti, kā gardi grauzdiņus uztaisīt pašiem, meklē šeit.
2
Mērce: saspaidītus anšovus samaisa ar olu dzeltenumiem.
3
Turpinot maisīt, tievā strūklā pielej olīveļļu, etiķi, sinepes un laima sulu. Pēc garšas pieber sāli un maltus melnos piparus.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
VakariņasĀtri pagatavojami ēdieniVakariņu idejasAnšoviBalzamiko etiķisLaimsOlīveļļaParmezāna siersSinepesĶiplokiDažādi salātiViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit