15Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
ķīnas kāposts gurķis ķirštomāti sarkanie sīpoli cepta vistas fileja parmezāna siers grauzdiņi mandeļu vai olīveļļa citronu sula
Pagatavošana
1
Sagriež Ķīnas kāpostu, tad klāt liek šķēlēs sagrieztu svaigo gurķi, mazos tomātus, ripiņās sagrieztu sarkano sīpolu, var likt olu.
2
Klāt ceptu vistas fileju, parmezāna sieru un grauzdiņus, pa virsu lej olīveļļu, pārslaka ar citrona sulu. Var lietot arī majonēzi.
Iesūtīja: Aiza
Ātri pagatavojami ēdieniRomantiskas vakariņasBaltmaizeGurķiOlīveļļaParmezāna siersSarkanie sīpoliVistas filejaĶirštomātiDažādi salātiĶīnas kāpostsCitronu sulaBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit