<a rel="cc:attributionURL" href=" http://www.flickr.com/photos/themoonkeeper/"> Valters Krontals</a> / <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/">cc</a>
Ziemssvētki klāt, jācep gardas piparkūkas ar kanēli!
60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgmilti1 kgsīrups100 gcūku tauki vai maragrīns0.5 TKkanēlis0.5 TKingvers0.5 TKkardamons0.5 TKpipari0.5 TKmuskatrieksts0.5 TKkrustnagliņas50 gkaltēta citrona miziņa1 TKsoda

Pagatavošana

1

Sīrupam pievieno piparkūku garšvielas, uzvāra, pieber pusi no miltiem, sajauc un ļauj atdzist.

2

Tad pieliek atlikušos miltus, mīca, līdz mīkla kļūst gluda un spīdīga.

Būtu labi, ja mīkla pirms cepšanas dažas dienas varētu nostāvēties.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!