
60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgmilti1 kgsīrups100 gcūku tauki vai maragrīns0.5 TKkanēlis0.5 TKingvers0.5 TKkardamons0.5 TKpipari0.5 TKmuskatrieksts0.5 TKkrustnagliņas50 gkaltēta citrona miziņa1 TKsoda
Pagatavošana
1
Sīrupam pievieno piparkūku garšvielas, uzvāra, pieber pusi no miltiem, sajauc un ļauj atdzist.
2
Tad pieliek atlikušos miltus, mīca, līdz mīkla kļūst gluda un spīdīga.
Būtu labi, ja mīkla pirms cepšanas dažas dienas varētu nostāvēties.
Iesūtīja:
Ziemassvētku receptesPasniegt atdzesētuCukura sīrupsIngversKanēlisKardamonsMargarīnsMiltiPipariCepumiDažādas mīklasvidējiKrustnagliņasPiparkūkas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit