Foto: DELFI
Gardai uzkodai cīsiņu - gurķu kanapē.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
šķēlesgraudu maize gab.mazie cīsiņi ĒKola sinepes vai siera sviests1 gab.svaigs gurķis ar plānu miziņu gab.olīvas

Pagatavošana

1

Maizes šķēlēm nogriež garozu, uzziež sviestu un sagriež kvadrātiņos vai ar glāzi izspiež aplīšus.

2

Cīsiņus apcep olā.

3

Gurķi sagriež ripiņās un liek uz maizes gabaliņa.

4

Pa virsu uzliek cīsiņu.

5

Iesmiņam uzdur olīvu un sastiprina cīsiņu ar maizi.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!