30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 gab.citroni cukurs2 gab.želatīns paciņās saldais krējums
Pagatavošana
1
Izspiež 3-4 citronu sulu. Jāuzmanās, lai nebūtu sēkliņas, jo tās dod rūgtumu.
2
Ielej sulu palielā traukā, pieber cukuru un pielej vārītu aukstu ūdeni, lai pašķaidītu sulu (tā, lai rezultātā sanāktu apmēra 1 litrs).
3
Citādi pārāk koncentrēta, tomēr rezultātā ir jābūt par stipru un par skābu.
4
Pielej izkausētu želatīnu (uz litru šķidruma vajag 2 paciņas, jo citādi var nesaželēt).
5
Tad piejauc ar cukuru saputotu putukrējumu. Kārtīgi iemaisa, uzlej uz pamatnes un liek ledusskapī.
6
::!recepte::
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit