15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.5 kgcūkas kakla karbonāde1.5 kgliesa krūtiņa1 kgsīpoli MARINĀDEI:75 ml6% ābolu vīna/degvīna etiķis2 ĒKsinepes4 ĒKmajonēze1 ĒKmedus4 ĒKsojas mērce0.5 TKmalti melnie pipari0.5 TKmalta saldā sarkanā paprika0.5 TKkaltēts malts ingvers1 ĒKsāls0.5 TKtimiāns6 ķiploka daiviņas
Pagatavošana
1
Cūkas kakla karbonādi un liesu krūtiņu bez kauliem un ādas sagriež gabaliņos, sīpolus sašķēlē ripiņās, saliek lielā traukā.
2
Sagatavo marinād, pievieno gaļai. Visu tā pamatīgi izmaisa ar rokām.
3
Piespiež ar šķīvi trauka saturu tā, lai visa gaļa ir zem marinādes, un liek ledusskapī uz diennakti.
4
Dažas stundas pirms cepšanas trauku izņēm, lai gaļa sasiltu.
Iesūtīja: medus
PusdienasVakariņasCūkgaļas karbonādeCūkgaļas krūtiņaIngversMedusPaprikaSinepesSojas mērceĀbolu etiķisĶiplokiMarinēšanaMajonēzeTimiānssals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit