60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
0.5 kgcūkgaļa1 ĒKtauki gab.sīpoli2 ĒKskābs krējums sāls pipari ūdens
Pagatavošana
1
Cūkgaļu sagriež šķēlēs.
2
Šķēles izdauza, pārkaisa ar sāli, pipariem un apcep no abām pusēm.
3
Sīpolus sagriež ripiņās un apcep taukos līdz tie kļūst caurspīdīgi.
4
Tad apcepto gaļu un sīpolus liek kārtām cepeštraukā, pārlej ar krējuma mērci un cep cepeškrāsnī, līdz gaļa mīksta.
Iesūtīja: Artūrs
PusdienasVakariņasZiemassvētku receptesCūkgaļaPipariSkābais krējumsŪdensGaļas ēdieniSīpoliMārtiņdienas cienasts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit