35Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
300 gcūkgaļa200 gkartupeļi50 gburkāni1 gab.pētersīlis1 gab.sīpols2 ĒKeļļa0.5 TKsāls0.5 TKpipari60 gskābēti vai marinēti gurķi2 gab.lauru lapas3 gab.melnie pipari graudos garšvielas
Pagatavošana
1
Katliņā liek sagrieztus kartupeļus, burkānus, sīpolus, pētersīļus, ielej 4 ĒK ūdens, pievieno sviestu un vāra pilnas jaudas režīmā 10 minūtes, līdz dārzeņi mīksti.
2
Gaļu sagriež gabaliņos, uzkaisa sāli, piparus, liek uz dārzeņiem, pievieno sagrieztus gurķus, uzliek vāku un karsē pilnas jaudas režīmā 8-10 minūtes, līdz gaļa mīksta.
3
Pieliek lauru lapu, piparu graudiņus, pielej 1 ĒK ūdens, samaisa un karsē vēl 4-5 minūtes.
4
Gatavošanas laiks: recepte paredzēta mikroviļņu krāsnij ar jaudu 600-650 vati, tāpēc, ja Jūsu krāsniņas jauda ir mazāka vai lielāka, tad koriģējiet gatavošanas ilgumu atkarībā no mikroviļņu krāsns jaudas.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniMikroviļņu krāsnsBurkāniCūkgaļaGaršvielas un garšaugiKartupeļiPipariPētersīļiSkābēti gurķiDārzeņu ēdieniGaļas ēdieniSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit