25Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
gab.kaltētas, izmērcētas šitake sēnes gcūkgaļa1 TKsāls0.5 gab.olu baltums2 TKkukurūzas miltu masa4 ĒKaugu eļļa115 gjauno zirnīšu pākstis1 gab.smalki sakapātas jaunais sīpols svaigs ingvers1 TKgaiši brūnais cukurs1 TKgaiša sojas mērce sezama eļļa1 ĒKsausais šerijs vai rīsu vīns
Pagatavošana
1
Sagriež cūkas gaļu plānās šķēlītēs. Sajauc ar šķipsniņu sāls, viegli sakultu olas baltumu un kukurūzas miltu masu.
2
Iepriekš uzkarsētā vokpannā sakarsē eļļu, cūkas gaļu maisot cep 30 sekundes, izņem un noliek siltumā. 1 minūti maisot cep dārzeņus.
3
Pievieno sāli, cukuru un cūkas gaļu. Visu sajauc, pēc tam pievieno sojas mērci un rīsu vīnu vai šeriju. Samaisa, apslaka ar dažiem pilieniem sezama eļļu un pasniedz.
P.S. lai pagatavotu kukurūzas miltu masu, sajauc 4 daļas kukurūzas miltu vai putraimu ar 5 daļām ūdens.
Iesūtīja: ebite
Ķīniešu nacionālā virtuveAugu eļļaBrūnais cukursIngversKukurūzas miltiSezama eļļaGaļas ēdieniviegliPasniegt nākamajā dienā
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit