Foto: Shutterstock
Dārzeņu iesmi pikantā marinādē - īsts gardums asu ēdienu cienītājiem.
60Minūtes
16Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
3 cukīni3 baklažāni ķirštomāti10 gab.ķiploka daiviņas MĒRCEI:3 gab.marinēti vai sālīti gurķi5 ĒKkaperi1 saujasīpolloki ar sīpoliņiem2 saujaspētersīļu zaļumi5 gab.sālītas ķilavas filejas25 mlcitronu sula1.5 gab.vārītu olu dzeltenumi120 mlolīveļļa2.5 TKsinepes malti melnie pipari sāls

Pagatavošana

1

Sasmalcina kaperus un gurķus. Visu liek bļodiņā.

2

Pētersīļus un sīpollokus nomazgāt, sablendēt ar vārītiem olu dzeltenumiem, ķilavām un olīveļļu. Masu pievienot bļodiņas saturam un sakult, pievienojot citrona sulu, sāli, piparus.

3

Cukīni un baklažānus sagriezt gabaliņos. Ķiplokus notīrīt un pārgiezt uz pusēm katru daiviņu. Lielākos tomātus pārgriezt uz pusēm. Visu pārliet ar iepriekš sagatavoto masu un apmaisīt, lai marinējas, kamēr iekuras grils.

4

Uz iesmiem vērt pamīšus, baklažānus, cukīni, tomātus, ķiplokus. Likt cepties un grozīt, lai nepiedeg.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!