stir fry panna
Foto: Shutterstock
Cūkgaļa saldskābā mērcē "Gan bei" stilā - garda ar rīsiem, makaroniem vai bulguru.
45Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

300 gcūkgaļa saujažāvētas plūmes1 sīpols dažādu krāsu paprikas pēc garšassojas mērce1 TKrīvēta ingvera sakne čili mērce kartupeļu ciete

Pagatavošana

1

Apcep eļļā sīpolus, tad pieliek gabaliņos sagrieztu gaļu un apcep, tad strēmelēs sagrieztu sarkano papriku, nomazgātas un sagrieztas žāvētās plūmes, sojas mērci un ingveru. Pievieno pāris karotes saldās čili mērces un sautē 10-15 minūtes.

2

Ja grib palielināt mērces daudzumu, iemaisa kartupeļu cieti 1/2 glāzē ūdens vai buljona un lej klāt, apmaisot, līdz mērce sāk sabiezēt.

Iesūtīja: Anew

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!