200Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
cūkgaļas āda maltā gaļa Krievijas siers burkāns ķiploki sāls malti melnie pipari sīpols pētersīļi
Pagatavošana
1
Samīca malto gaļu ar garšvielām un saspiestiem ķiplokiem.
2
Izklāj cūkādiņu un apkaisa ar rīvētu sieru, liek virsū malto gaļu (~1,5 cm biezā kārtā), uzber rīvētus, nevārītus burkānus, pārkaisa ar rīvētu sieru. Tad saritina, ietin marlē un apsien.
3
Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno sīpolu, ķiploku, pētersīļus un sāli, lauru lapu, piparus, liek ruleti katliņā un vāra ~2 stundas.
4
Gatavu noliek zem sloga.
5
Kad atdzisusi, var izsaiņot.
Iesūtīja:
Ziemassvētku receptesBēru mielastsVārīšanaPasniegt atdzesētuGaļas uzkodasBurkāniMaltā gaļaMelnie pipariPētersīļiĶiplokividējiKrievijas siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit