40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gcūkgaļas fileja1 ĒKsviests0.5 ĒKcukurs0.5 TKsāls1 gab.sīpols2 gab.burkāni1 glāzezirņi0.75 glāzeskrējums2 TKkrievu sinepes svaigi pētersīļi
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež gabaliņos. Burkānus nomizo, sagriež ripiņās. Sīpolus nomizo, sīki sakapā.
2
Pannā izkausē sviestu, apcep gaļu. Pievieno cukuru, gaļu 3–4 minūtes apbrūnina, tad uzkaisa sāli, noņem gaļu no pannas.
3
Pannā apcep sīpolus un burkānus. Gaļu liek pannā pie dārzeņiem.
4
Krējumu sajauc ar sinepēm, pārlej gaļai un dārzeņiem, uzliek vāku un sautē 25–30 minūtes.
5
Ja vēlas, gatavam sautējumam var pārkaisīt sasmalcinātus svaigus pētersīļus.
Iesūtīja: sashag
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniCukursCūkgaļas filejaGaršvielas un garšaugiPētersīļiSinepesSkābais krējumsSviestsZirņiDārzeņu ēdieniGaļas ēdieniSautējumiviegliSīpoliIkdienas maltīteiKrējums
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit