Foto: DELFI
Gardas dārzeņu klimpas gaļas neēdājiem.
25Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
250 gsautēti dārzeņi65 gauzu pārslas1 gab.ola1 gab.sīpols3 ĒKrīvmaize malti melnie pipari malti sarkanie pipari sāls

Pagatavošana

1

Auzu pārslas aplej ar ūdeni un ļauj uzbriest.

2

Dārzeņus (sautētus vai vārītus) samaļ gaļas mašīnā, pievieno izmirkušās auzu pārslas, olu, smalki sagrieztu sīpolus, piparus un sāli.

3

No iegūtās masas veido plakanas klimpas, apviļā rīvmaizē un cep taukvāres katlā 4 - 6 minūtes 170*C.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!