25Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
250 gsautēti dārzeņi65 gauzu pārslas1 gab.ola1 gab.sīpols3 ĒKrīvmaize malti melnie pipari malti sarkanie pipari sāls
Pagatavošana
1
Auzu pārslas aplej ar ūdeni un ļauj uzbriest.
2
Dārzeņus (sautētus vai vārītus) samaļ gaļas mašīnā, pievieno izmirkušās auzu pārslas, olu, smalki sagrieztu sīpolus, piparus un sāli.
3
No iegūtās masas veido plakanas klimpas, apviļā rīvmaizē un cep taukvāres katlā 4 - 6 minūtes 170*C.
Iesūtīja: Ieva
LaunagsĒdieni veģetāriešiemDārzeņu un sēņu uzkodasEļļā vārītās uzkodasAuzu pārslasRīvmaizeSarkanie pipariSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit