Burkānu, kāli, olu, sīpolu nomizo un sagriež gabaliņos. Kāli un burkānu liek verdošā ūdenī un vāra līdz pusgatavi. Kāpostus sašķērē vai sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves un pievieno zupai.
Tomātus un sīpolus nedaudz apcep uz pannas sviestā un pievieno zupai.
Spinātus nomazgā, sasmalcina. 5 minūtes pirms zupas noņemšanas no uguns spinātus un olu (cieti vārītu) pievieno zupai.
Zaļos zirnīšus pievieno zupu pasniedzot.
Iesūtīja: Ieva
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniKāpostiKāļiOlasSpinātiTomātiZirņiDārzeņu zupasviegliSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit