75Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 kgkabači1 kgburkāni1 kgsīpoli1 kgskābi āboli2 kgtomāti0.5 kgpaprika200 geļļa2 ĒKsāls9 TKcukurs1 TKmelnie pipari1 TKsarkanie pipari3 ĒKetiķa esence
Pagatavošana
1
Dārzeņus samaļ gaļasmašīnā.
2
Uz lēnas uguns vāra stundu, pēc tam pievieno 200 g eļļu, 2 ĒK sāls, 9 TK cukura, 1 TK melnos maltos piparus, 1 TK sarkanos maltos piparus, 3 ĒK etiķa esenci un vāra vēl 15 minūtes.
3
Karstu masu pilda izkarsētās burkās, aizvāko un atdzesē.
Iesūtīja: Sam mamma
Ass un pikants ēdiensKonservēšanaAugu eļļaBurkāniEtiķisKabačiMelnie pipariPaprikaSarkanie pipariTomātiSalāti ziemaividējiSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit