40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
1 gab.kabacis6 gab.burkāni6 gab.kartupeļi1 gab.puķkāposts2 glāzesūdens4 gab.tomāti
Pagatavošana
1
Katliņā ielej nedaudz (jo no dārzeņiem izdalīsies šķidrums) ūdens un uzkarsē.
2
Notīra burkānus un sagriež ripiņās, liek katliņā, lai lēnām sautējas karstā ūdenī.
3
Nomazgā, nomizo un sagriež kabaci, kartupelus un puķkāpostu. Liek klāt pie burkāniem.
4
Pēc tam pieliek klāt sagrieztus tomātus. Visu sautē uz lēnas uguns 20-30 minūtes.
5
Beigās pieliek garšvielas un zaļumus pēc izvēles.
Iesūtīja: kristīne
PusdienasReceptes cukura diabēta slimniekiemGrūtnieces ēdienkarteĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni bērniemĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursVārīšanaBurkāniKabačiKartupeļiTomātiDārzeņu ēdieniSautējumiGavēņa laika ēdieniZiedkāposti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit