80Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
300 gmakaroni300 gkāposti300 gburkāni200 gkonservēti zaļie zirnīši1 sīpols1 pētersīlis1 paprika1 šķēleselerijas sakne100 gsviests sāls zaļumi2 olas120 gpiens70 gHolandes siers rīvmaize
Pagatavošana
1
Makaronus novāra, nokāš.
2
Sīki sasmalcinātus sīpolus, zaļumus un selerijas apcep sviestā, pievieno uz rupjās rīves sarīvētus burkānus un arī apcep, pielej nedaudz verdoša ūdens, sautē 10-15 min.
3
Pēc tam pievieno salmiņos sagrieztus kāpostus, gabaliņos sagrieztu papriku, sāli un sautē, līdz dārzeņi gandrīz mīksti, pieber makaronus un samaisa. Liek ar sviestu ieziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē un nolīdzina.
4
Visu pārlej ar pienā sakultām olām, kam pievienoti sasmalcināti zaļumi un zaļie zirnīši. Pārkaisa ar sarīvētu sieru un cepeškrāsnī cep.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Grūtnieces ēdienkarteĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemBurkāniGaršvielas un garšaugiKāpostiMakaroniPiensPētersīļiRīvmaizeSelerijasSviestsZirņiGavēņa laika ēdieniHolandes siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit