9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gvistas fileja1 puravs1 burkāns1 glāzezirnīši puķkāposts kartupeļi kāposti skābs krējums siers
Pagatavošana
1
Katru sastāvdaļu apcepam atsevišķi, tad sautējam visu kopā.
2
Apcepam vistas fileju sagrieztu mazos gabaliņos, apcepam ripās sagrieztus puravus, tad ari burkānus ar zirnīšiem, tad puķu kāpostu, kartupeļus, kāpostu.
3
Un tad sautējam cepeškrāsni pa kārtām saliktus (gaļu pašā apakšā, tad augošā secībā pēc cietuma pakāpes). Pa virsu uzlejam skābo krējumu un pārkaisām ar sarīvētu sieru.
Iesūtīja: titi
PusdienasVakariņasBurkāniKartupeļiKāpostiSiersVistas filejaZirņiDārzeņu ēdieniGaļas ēdieniPuraviZiedkāpostiZaļie zirnīši
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit