40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
600 gforeles fileja2 ĒKsviests4 olas150 gsiers200 mlskabais krējums melnie pipari sāls
Pagatavošana
1
Foreles fileju sagriež nelielos gabaliņos.
2
Tos apviļā miltos un strauji apcep pannā.
3
Apceptos zivs gabaliņus liek karstumizturīgā veidnē un pārlej ar olu un siera kulteni - olas sakuļ ar skābu krējumu, sāli un pipariem, iemaisa sieru.
4
Pannu liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un karsē 15 minūtes.
Iesūtīja: Ieva
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniCepeškrāsnsPannā cepts ēdiensMelnie pipariSiersSviestsZivju un jūras produktu ēdieniIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteForele
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit