6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
foreles steiks sāls citronpipari Anniņas garšvielu maisījums bez sāls citronu sula sviests vai saldais krējums
Pagatavošana
1
Sagriez steiku gabalos, pārkaisa ar sāli, citronpipariem, bezsāls anniņu un citronu sulu.
2
Steikus saliek vienu uz otra, lai mazliet savelkas. Cep cepeškrāsnī vai uz grilla, ietinot folijā vai cepamajā papīrā, vai uz parastās pannas, apdepot sviestā aptuveni 1-2 minūtes no abām pusēm.
Iesūtīja: vinčiks
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniRomantiskas vakariņasCitronpipariGaršvielas un garšaugiZivju un jūras produktu ēdieniMarinēšanaMārtiņdienas cienastsForele
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit