40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
sīpoli burkāni kartupeļi garšvielas konservētas pupiņas, bundžiņa sāls FRIKADELĒM: maltā gaļa sīpoli sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Vāra sakņu zupu no sagrieztiem sīpoliem, kartupeļiem un burkāniem. Pievieno garšvielas un sāli.
2
Kad zupa gandrīz gatava, pievieno frikadeles un pupiņas. Frikadeles vāra ~ 5 – 10 minūtes, atkarīgs no tā lieluma. Tām ir jānogrimst, jāuzpeld un nedaudz jāpavārās.
3
Frikadeles: samīcu malto gaļu ar smalki sagrieztu vai sarīvētu sīpolu, sāli, pipariem un izveido mazas bumbiņas.
* maltai gaļai man patīk pievienot kripatu muskatrieksta - smaržai.
Iesūtīja: Lauva
PusdienasVakariņasGrūtnieces ēdienkarteĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemGaršvielas un garšaugiKartupeļiMaltā gaļaMelnie pipariGaļas zupasSīpoliKonservētas pupiņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit