35Minūtes
16Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 cukīni (nelieli), kubiņos2 burkāni, sarīvēti uz rupjās rīves1 paprika, kubiņos1 bundža konservētu tomātu, sablendēti1 selerijas kāts pēc garšassāls un smaržīgie pipari1 ĒKcukurs2 lauru lapas FRIKADELĒM:350 gmaltā gaļa1 gab.ola2 ĒKskābs krējums malti melnie pipari sāls ķimenes ķipoks
Pagatavošana
1
Katlā uzkarsē eļļu, apcep selerijas kātu, burkānus un papriku. Tad pievieno cukīni, sablendētos tomātus un pielej verdošu ūdeni, lai pieregulētu vēlamo zupas biezumu un karsē 15-20 minūtes. Pievieno cukuru, lauru lapas, piparus un salī pēc garšas.
2
Samīca gaļas masu: gaļu, olu, skābo krējumu, piparus, sāli, un noteikti ķimenes. Kādu ķiploku ar piemet. Visu krietni samīca, veido frikadeles.
3
Liek frikadeles zupā. Kad tās uzpeld, vāra vēl 3-5 minūtes, tad nogriež liesmu.
4
Pieliek vēl zaļumus un pasniedz ar skābo krējumu.
Iesūtīja: Kārļa mamma
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit