40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 burkāns5 kartupeļi1 sīpols2 lauru lapas50 gsviests1 lgailenes0.5 lpiens ūdens dilles
Pagatavošana
1
Nelielā ūdenī savāra rīvētus burkānus ar kartupeļu kubiņiem, sīpolu, lauru lapu.
2
Pannā sviestā apcep gailenes, piecep sīpolus (arī saldētām gailenēm vispirms jāiztvaicē ūdens, lai nebūtu rūgtuma).
3
Ceptās gailenes met katlā, uzvāra, pielej pienu, ūdeni (cik bizu vēlas zupu) un uzvāra.
4
Piegriež ļoti, ļoti daudz dilles (divas buntītes vismaz) un izslēdz uguni.
Iesūtīja: Vina
VārīšanaDillesGailenesKartupeļiLauru lapasPiensDārzeņu zupasSēņu zupasPiena zupasViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit