Foto: Shutterstock
Garda gaileņu - piena zupa ar dārzeņiem.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 burkāns5 kartupeļi1 sīpols2 lauru lapas50 gsviests1 lgailenes0.5 lpiens ūdens dilles

Pagatavošana

1

Nelielā ūdenī savāra rīvētus burkānus ar kartupeļu kubiņiem, sīpolu, lauru lapu.

2

Pannā sviestā apcep gailenes, piecep sīpolus (arī saldētām gailenēm vispirms jāiztvaicē ūdens, lai nebūtu rūgtuma).

3

Ceptās gailenes met katlā, uzvāra, pielej pienu, ūdeni (cik bizu vēlas zupu) un uzvāra.

4

Piegriež ļoti, ļoti daudz dilles (divas buntītes vismaz) un izslēdz uguni.

Iesūtīja: Vina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!