9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 kggaļa1 majonēzes paciņa1 glāzetumšais alus50 gbrendijs dilles ar visiem kātiem1 ĒKsāls1 TKmalti melnie pipari2 ĒKcukurs sīpoli
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež gabaliņos, liek piemērota lieluma traukā.
2
Pievieno nomizotus, gredzenos sagrieztus sīpolus, pārējās marinādes sastāvdaļas un enerģiski mīca gaļu ar rokām vismaz 10 minūtes.
3
Tas liek zem sloga, novieto vēsumā. Pēc pāris stundām ver uz iesmiem un cep.
Iesūtīja: AijaPaija
PusdienasVakariņasPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBrendijsCukursDillesPipariMarinēšanaMajonēzeTumšais alussalsGaļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit