45Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
cūkgaļa lauru lapas ķiploka daiviņas smaržīgie pipari sāls Spilvas saldskābā mērce
Pagatavošana
1
Sagriež gaļu gabaliņos, liek pannā cepties, kad no ārpuses gabaliņi apcepušies, ielej pannā karstu ūdeni un gaļu kādu laiku pasautē.
2
Var pielikt klāt lauru lapas, ķiploka daiviņu, smaržīgos piparus. Sāli vai sojas mērci pēc garšas. Tikai nevajag to šķidrumu visu novārīt sausu.
3
Kad gaļa mīksta, var piejaukt klāt kādu no "Spilvas" mērcēm (mums mājās ļoti garšo saldskābā mērce ar ananasiem).
* reizēm daru pavisam vienkārši - piespiežu labi daudz kečupa, pielieku pāris karotes majonēzi un ar miltiem ietumēju (krūzītē sajauc apmēram 2 ĒK (atkarīgs, cik biezu mērci gribi) miltu ar aukstu ūdeni un maisot ielej mērcē). Vēl mērcē var likt klāt marinētus šampinjonus, ananāsus no kompota.
Iesūtīja: Pūķīte
PusdienasVakariņasPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCūkgaļaLauru lapasSaldskābā mērceĶiplokiKarstās mērcesSmaržīgie pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit