40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
300 ggaļa100 gredīsi1 sīpols kartupeļi zaļumi lociņi eļļa majonēze sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Gaļu un kartupeļus novāra, atdzesē un sagriež nelielos kubiņos.
2
Redīsus sarīvē uz rupjās rīves.
3
Sīpolus smalki sagriež un apcep taukvielās, līdz kļūst zeltaini.
4
Zaļumus un lokus smalki sagriež, visu sajauc, pievieno sāli, piparus un majonēzi.
Iesūtīja: Ludmila
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiAugu eļļaCūkgaļaKartupeļiMelnie pipariRedīsiSīpollokiGaļas salātiSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit