120Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
600 gliellopa gaļa2 ĒKmargarīns vai sviests3 ĒKkviešu milti2 TKsāls12 gab.smaržīgie pipari3 gab.lauru lapas400 gūdens3 gab.sīpoli3 gab.burkāni
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež 4x4cm lielos gabaliņos.
2
Pannā vai katliņā sakarsē taukvielas un uz lielas uguns apbrūnina gaļas gabaliņus. Tad gaļu pārkaisa ar miltiem un labi samaisa,lai milti izšķīst vienmērīgi.
3
Sautējumam pievieno sāli, piparus, lauru lapas un ūdeni. Sautē mērenā temperatūrā apmēram 1 stundu, pa reizei apmaisot.
4
Notīra un sariež lielos gabalos sīpolus un burkānus. Dārzeņus pievieno sautējumam, samaisa un turpina sautēt vēl 30-45 min līdz gatavībai.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit