jēra gaļas ragū sautējums ēdiens
Foto: Shutterstock
Sātīgai pusdienu maltītei gaļas sautējums zviedru gaumē.
120Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

600 gliellopa gaļa2 ĒKmargarīns vai sviests3 ĒKkviešu milti2 TKsāls12 gab.smaržīgie pipari3 gab.lauru lapas400 gūdens3 gab.sīpoli3 gab.burkāni

Pagatavošana

1

Gaļu sagriež 4x4cm lielos gabaliņos.

2

Pannā vai katliņā sakarsē taukvielas un uz lielas uguns apbrūnina gaļas gabaliņus. Tad gaļu pārkaisa ar miltiem un labi samaisa,lai milti izšķīst vienmērīgi.

3

Sautējumam pievieno sāli, piparus, lauru lapas un ūdeni. Sautē mērenā temperatūrā apmēram 1 stundu, pa reizei apmaisot.

4

Notīra un sariež lielos gabalos sīpolus un burkānus. Dārzeņus pievieno sautējumam, samaisa un turpina sautēt vēl 30-45 min līdz gatavībai.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!