30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 gab.sīpols1 gab.burkāns200 gbrieža maltā gaļa garšvielas1 gab.marinēts gurķis1 ĒKmilti0.5 glāzeūdens vai piens skābs krējums tomātu mērce vai majonēze
Pagatavošana
1
Sagriež sīpolu, burkānu un apcep uz pannas.
2
Pievieno malto gaļu, apcep un pievieno garšvielas medījuma gaļai, kad viss gandrīz gatavs pievieno ūdeni – atkarībā no tā cik šķidru vēlas, pasautē zem vāka minūtes 5 – 10.
3
Pievieno smalki sagrieztu marinētu gurķi. Pasautē vēl dažas minūtes.
4
Tālāk var rīkoties pēc savām vēlmēm, ja gribas biezāku, tad krūzītē atjauc kviešu miltus ar ½ glāzi vai 1/3 glāzes ūdens vai piena un lēnām pievieno mērcei nepārtraukti maisot, ja biezums nav svarīgs, tad šito izlaiž.
5
Pievieno to kas garšo skābu krējumu, tomātu mērci vai majonēzi, un noņem no uguns.
Iesūtīja: pece
BurkāniGaršvielas un garšaugiMarinēti gurķiMedījuma gaļaMiltiTomātu mērceŪdensGaļas ēdieniKarstās mērcesSīpoliMedījuma gaļas ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit