maltās gaļas mērce panna
Foto: Shutterstock
Gardā maltās gaļas mērcīte no brieža maltās gaļas ar marinētu gurķi.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 gab.sīpols1 gab.burkāns200 gbrieža maltā gaļa garšvielas1 gab.marinēts gurķis1 ĒKmilti0.5 glāzeūdens vai piens skābs krējums tomātu mērce vai majonēze

Pagatavošana

1

Sagriež sīpolu, burkānu un apcep uz pannas.

2

Pievieno malto gaļu, apcep un pievieno garšvielas medījuma gaļai, kad viss gandrīz gatavs pievieno ūdeni – atkarībā no tā cik šķidru vēlas, pasautē zem vāka minūtes 5 – 10.

3

Pievieno smalki sagrieztu marinētu gurķi. Pasautē vēl dažas minūtes.

4

Tālāk var rīkoties pēc savām vēlmēm, ja gribas biezāku, tad krūzītē atjauc kviešu miltus ar ½ glāzi vai 1/3 glāzes ūdens vai piena un lēnām pievieno mērcei nepārtraukti maisot, ja biezums nav svarīgs, tad šito izlaiž.

5

Pievieno to kas garšo skābu krējumu, tomātu mērci vai majonēzi, un noņem no uguns.

Iesūtīja: pece

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!