40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 vistas filejas8 tomāti sāls malti melnie pipari saldskābā mērce pēc garšasnūdeles2 olas1 bundža kokosriekstu piena
Pagatavošana
1
Vistu gabaliņos apcep uz pannas.
2
Tad nelielā ūdens daudzumā liek vārīties mazos gabaliņos sagrieztus svaigus tomātus (noteikti bez mizas). Tomātus pērku dārgos, jo tiem garša izteikta, bet vienreiz vārīju no lētākiem - tad nācās likt kādu karoti tomātu pastas klāt.
3
Vistu kopā ar tomātiem vāra diezgan ilgi, kamēr tomāti izšķīduši. Klāt liek sāli, piparus, nūdeles un saldskābo mērcīti no paciņām, kas pārdodas veikalos ķīniešu produktu plauktā. Vāra, līdz nūdeles gatavas.
4
Pašās beigās, ja vēlas, ielej un kārtīgi, strauji izmaisa sakultu olu.
5
Dažreiz vēl pieleju klāt kokosriekstu pienu, tad zupa maigāka.
Iesūtīja: ilisa
PusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepšanaVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasMelnie pipariOlasSaldskābā mērceTomātiVistas gaļaVistas filejaGaļas zupasviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteKokosriekstu piensNūdeles
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit