Foto: Shutterstock
Garneles ar dārzeņiem garšos kā lielajiem, tā mazajiem ēdājiem.
25Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
250 ggarneles sāls olas baltums2 TKkukurūzas milti4 ĒKaugu eļļa115 gzaļo zirnīšu pākstis1 svaiga paprika1 gab.sīpols1 gab.neliela ingvera sakne50 gmazā kukurūza2 TKgaiši brūnais cukurs1 ĒKgaišā sojas mērce daži pilieni sezama eļļas1 ĒKsausais šerijs vai rīsu vīns

Pagatavošana

1

Atlaidina saldētās garneles, sagriež dārzeņus, sasmalcina ingvera sakni.

2

Garneles sajauc ar šķipsniņu sāls, sakultu olas baltumu un kukurūzas miltiem.

3

Iepriekš uzkarsētā vokpannā lej eļļu, garneles maisot cep 30 sekundes, izņem un noliek siltumā.

4

Vienu minūti, nepārtraukti maisot, strauji apcep dārzeņus.

5

Pievieno sāli, cukuru pēc garšas un garneles.

6

Visu sajauc, pēc tam pievieno sojas mērci un rīsu vīnu vai šeriju, īsu brīdi pakarsē.

7

Samaisa, apslaka ar sezama eļļu un pasniedz.

Labi garšo ar vārītiem rīsiem vai nūdelēm.

Iesūtīja: ebite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!