40Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
12 gab.garneles (ja lielās)1 glāzebasmati rīsi1 gab.gurķis1 gab.konservēts persiks1 gab.paprika olīveļļa MĒRCEI:3 ĒKolīveļļa1 ĒKetiķis 9%1 ĒKsojas mērce šķipsnamalti rozā pipari sāls
Pagatavošana
1
Vāra rīsus. Gurķus nomizo un sagriež kubiņos.
2
Persikus sagriež kubiņos.
3
Zaļai paprika izņem sēklotni un sagriež kubiņos.
4
Garneles sagriež gabaliņos (ja izmanto mazās garneles, tad negriež, bet liek veselas), bet 2 atstāj dekorēšanai.
5
Ja garneles nav vārītas, tad uz pāris minūtēm apcep uz pannas olīveļļā un uzkaisa sāli.
6
Mērce: mērces sastāvdaļas salej kopā un sablenderē vai sakuļ ar putu slotiņu, līdz mērce viendabīga.
7
Rīsus samaisa ar gurķiem, persikiem, papriku un garnelēm. Salātus izliek divos salātu traukos. Pa virsu liek garneles un pārlej mērci.
Iesūtīja:
Mazkaloriju ēdieniZiemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBasmati rīsiEtiķisGarnelesGurķiOlīveļļaPaprikaSojas mērceDārzeņu salātiZivju un jūras produktu salātiDažādi salātiviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteKonservēti persiki
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit