Foto: Shutterstock
Garneļu aukstā zupa - smalkai pusdienu maltītei.
15Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 gab.gurķis400 mlzivju buljons150 mltomātu sula250 gjogurts bez piedevām125 globītas garneles tobasco1 ĒKsasmalcinātas piparmētras sāls malti baltie pipari ledus gabaliņi

Pagatavošana

1

1/3 nomizota smalki sagriezta gurķa liek traukā un sablendē. Gurķa masu sajauc ar buljonu, tomātu sulu, jogurtu un garnelēm. Pievieno dažas piles tabasko mērces un garšvielas.

2

Pievieno piparmētras, pārsedz un atdzesē /minimums 2 stundas ledusskapī/.

3

Zupu lej stikla traukos, pievieno pāris gabaliņus ledus, dekorē ar piparmētrām, smalkiem gurķa gabaliņiem un garnelēm.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!