15Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 gab.gurķis400 mlzivju buljons150 mltomātu sula250 gjogurts bez piedevām125 globītas garneles tobasco1 ĒKsasmalcinātas piparmētras sāls malti baltie pipari ledus gabaliņi
Pagatavošana
1
1/3 nomizota smalki sagriezta gurķa liek traukā un sablendē. Gurķa masu sajauc ar buljonu, tomātu sulu, jogurtu un garnelēm. Pievieno dažas piles tabasko mērces un garšvielas.
2
Pievieno piparmētras, pārsedz un atdzesē /minimums 2 stundas ledusskapī/.
3
Zupu lej stikla traukos, pievieno pāris gabaliņus ledus, dekorē ar piparmētrām, smalkiem gurķa gabaliņiem un garnelēm.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit