105Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 kgcūkas ribiņas2 ĒKsmalki sakapāts rozmarīns1 ĒKsmalki sakapātas raudenes1 ĒKsmalki sakapāts timiāns sāls svaigi malti melnie pipari150 mletiķis 9 %60 gmedus125 gkečups
Pagatavošana
1
Jāapslaka ribiņas ar etiķi, jāpārber ar sāli, pipariem, pārējiem garšaugiem un atstāj uz nakti marinēties, bet var likt cepties arī uzreiz.
2
Ribiņas kārto uz cepamās plāts un liek cepties.
Jācep pusotra stunda 160*C līdz gaļa paliek ļoti mīksta.
Uz pannas izkausē medu un pievieno kečupu. Tad apziež gaļu ar medus glazūru un ieliek vēl uz piecām minūtēm cepeškrāsnī.
* sanāca ļoti garšīgi un es iemīlējos rozmarīnā.
Iesūtīja:
Ass un pikants ēdiensCepeškrāsnsCūkas ribiņasEtiķisGaršvielas un garšaugiKečupsMelnie pipariMedusRozmarīnsTimiāns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit