grilētas ribiņas rozmarīns
Foto: Shutterstock
Glazētas ribiņas ar medu un garšaugiem - ikdienas vai svētku galdam.
105Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 kgcūkas ribiņas2 ĒKsmalki sakapāts rozmarīns1 ĒKsmalki sakapātas raudenes1 ĒKsmalki sakapāts timiāns sāls svaigi malti melnie pipari150 mletiķis 9 %60 gmedus125 gkečups

Pagatavošana

1

Jāapslaka ribiņas ar etiķi, jāpārber ar sāli, pipariem, pārējiem garšaugiem un atstāj uz nakti marinēties, bet var likt cepties arī uzreiz.

2


Ribiņas kārto uz cepamās plāts un liek cepties.

Jācep pusotra stunda 160*C līdz gaļa paliek ļoti mīksta.
Uz pannas izkausē medu un pievieno kečupu. Tad apziež gaļu ar medus glazūru un ieliek vēl uz piecām minūtēm cepeškrāsnī.

* sanāca ļoti garšīgi un es iemīlējos rozmarīnā.


Iesūtīja: sonicfox

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!