5Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
olīveļļa sāls cukurs ķiploks tumšais balzamiko baziliks fetas siers, sagriezts gabaliņos
Pagatavošana
1
Olīveļļu sajauc ar šķipsnu sāls, cukuru, saspiestu ķiploku, nedaudz balzamiko, sīki sasmalcināu svaigu (var arī kaltētu) baziliku.
2
Šajā mērcē iemarinē kubiņos sagrieztu fetas sieru. Kad gatavo salātus, ķeksē sieru laukā, pievieno salātiem, pārlej ar atlikušo mērcīti.
Iesūtīja: Danito
MarinēšanaGrieķu nacionālā virtuveBalzamiko etiķisBaziliksFetas siersOlīveļļaSalātu mērcesViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit