10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 paciņa varītu griķu1 bundža tunča eļļā1 sarkanais sīpols14 ķirštomāti2 saujaslapu salāti pēc garšassāls un malti melnie pipari2 ĒKcitronu sula
Pagatavošana
1
Ķirštomātus sagriež uz pusēm. Sīpolu nomizo, sagriež plānos pusgredzenos.
2
Tunci ar visu eļļu liek bļodā, pārslaka ar citronu sulu, pārkaisa ar sāli, pipariem un ar dakšu sadala mazākos gabalos.
3
Pievieno pārējās sastāvdaļas un pirms psniegšanas salātus apmaisa.
Iesūtīja: Kaija
PusdienasLaunagsVakariņasMazkaloriju ēdieniGriķiLapu salātiSarkanie sīpoliTuncis eļļāĶirštomātiZivju un jūras produktu salātiCitronu sulaBez termiskas apstrādessals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit