20Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
ribiņas1 paciņa Santa Maria medus marināde Santa Maria mērce grilētiem ēdieniem Santa Maria piedeva gaļai – garšaugi un ķiploki svaigs timiāns40 gcukini40 gpaprika40 gburkāni20 glociņi Santa Maria universālā marināde100 gkartupeļi Santa Maria piedeva grilētai gaļai eļļa augu eļļa30 gdabiskais jogurts10 ggurķi ķiploks piparmētras sāls cukurs
Pagatavošana
1
Gaļu atdala no kauliem. Samaisa medus marinādi un piedevu gaļai, pievieno sagrieztu svaigu timiānu, pārlej gaļu ar maisījumu. Marinē 2–4 stundas.
2
Cepot gaļu grilā, to apziež ar mērci grilētiem ēdieniem.
3
Dārzeņus sagriež šķēlēs, cep grilā un iemarinē Santa Maria universālajā marinādē.
4
Notīrītos kartupeļus sagriež plānās šķēlēs (čipsos) un cep eļļā, līdz tie kļūst zeltaini, pievieno piedevu ar čili pēc garšas.
5
Pagatavo mērci: samaisa dabisko jogurtu, sagrieztus gurķus, saspiestu ķiploku, piparmētru, sāli un cukuru.
6
Pasniedz galdā, grilētās ribiņas novietojot uz marinētajiem dārzeņiem; no kartupeļu čipsiem un sviesta, kas sakults ar dārzeņiem, izveido piramīdu;mērci pasniedz atsevišķā bļodā.
Iesūtīja: Santa Maria
PusdienasVakariņasMarinēšanaBurkāniCūkas ribiņasGaršvielas un garšaugiJogurtsKartupeļiPaprikaPiparmētrasSīpollokiGaļas ēdienividējiCukīniTimiāns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit