8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
400 gmaltā liellopu gaļa garšvielas eļļa MĒRCEI:125 mlābolu sula2 ĒKbaltvīna etiķis1 ķipoloka daiviņa0.5 TKkaltēta salvija
Pagatavošana
1
Maltu gaļu sajauc ar garšvielām, ūdeni un sajauc vijīgu masu, no kuras veido kotletes.
2
Gatavo grila mērci: ķiplokus saspiež un sajauc ar pārējām sastāvdaļām. Mērci atliek malā.
3
Pirms likšanas uz grila kotletes apsmērē ar eļļu un cep no abām pusēm, tad apsmērē ar mērci un turpina cept apmēram piecas minūtes. Cepšanas laikā vēlreiz apsmērē ar mērci.
Iesūtīja: no Cālis.lv virtuves konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit