Foto: Shutterstock
Izmēģini grilētas kotletes, kuras ļoti interesanti garšo, pasniedzot kopā ar ābolu vai ananāsu šķēlēm, kuras arī apceptas uz grila.
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

400 gmaltā liellopu gaļa garšvielas eļļa MĒRCEI:125 mlābolu sula2 ĒKbaltvīna etiķis1 ķipoloka daiviņa0.5 TKkaltēta salvija

Pagatavošana

1

Maltu gaļu sajauc ar garšvielām, ūdeni un sajauc vijīgu masu, no kuras veido kotletes.

2

Gatavo grila mērci: ķiplokus saspiež un sajauc ar pārējām sastāvdaļām. Mērci atliek malā.

3

Pirms likšanas uz grila kotletes apsmērē ar eļļu un cep no abām pusēm, tad apsmērē ar mērci un turpina cept apmēram piecas minūtes. Cepšanas laikā vēlreiz apsmērē ar mērci.

Iesūtīja: no Cālis.lv virtuves konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!