60Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistas aknas sāls malti melnie pipari cauraugusi cūkgaļa
Pagatavošana
1
Ņem vistu aknas, nomazgā, pārkaisa ar sāli un pipariem (vislabāk piecu piparu maisījumu). Atstāj uz minūtēm 30.
2
Ietin vistu akniņas cauraudzīša šķēlē (maksimāli plānā) un ver uz iepriekš ūdenī izmērcētiem koka iesmiņiem.
3
Grilē, līdz cauraudzītis kraukšķīgs un akniņas izcepušās.
*ja neliek cauraudzi, tad aknas sanāk sausas.
Iesūtīja: pece
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit