15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kabači olīveļļa garšaugi malti melnie pipari sāls ķiploks
Pagatavošana
1
Kabačus nomazgā un sagriež ripiņās.
2
Kabačus apsmērē ar olīveļļu, pārkaisa ar baziliku, pipariem, sāli un pārspiež ķiploku.
3
Cep uz grila no abām pusēm. Ļoti garšīgi, īpaši, kamēr silti.
Iesūtīja: Marta Inga
PusdienasLaunagsVakariņasPiknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiGrilsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaršvielas un garšaugiKabačiMelnie pipariOlīveļļaĶiplokiDārzeņu ēdieniviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit