30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
grūbas kartupeļi piens sāls
Pagatavošana
1
Nomērcētās, noskalotas grūbas lieku kārtās ar šķēlēs sagrieztiem kartupeļiem, galvenais, lai apakšējā kārtā ir kartupeļi, tad uz ļoti lēnas uguns sasutina, pārlejot ar pienu, kamēr viss mīksts, un tad izmaisa.
2
Ja vēlas, pagatavo pārliešanai mērci, pannā apcepot sīpolus ar cauraudzīša kubiņiem un samaisot ar skābo krējumu.
Iesūtīja: Kārļa mama
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit