grūbu putra
Foto: Shutterstock
Grūdenis - tradicionālā grūbu putra ar kartupeļiem, gaļu un sīpoliem.
35Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

grūbas kartupeļi gaļa sīpoli

Pagatavošana

1

Grūbas vāra sālsūdenī, kamēr gandrīz mīkstas. Tad pievieno rupjākos kubiņos sagrieztus kartupeļus.

2

Kubiņos sagriež gaļu un sīpolus, tad uz pannas tos apcep un pievieno grūbām un kartupeļiem.

3

Visu vāra, līdz kartupeļi ir tik mīksti, ka gandrīz jau sāk izjukt un masa līdzinās biezputrai.

Iesūtīja: Susurmamma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!