60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 glāzemanna3 glāzessaldais krējums0.5 glāzecukurs200 gsasmalcināti rieksti100 gsukādes1 ĒKsviests
Pagatavošana
1
Krējumu lej kastrolī un liek krāsnī. Kad krējums sāks putoties, tad izveidojas tāda kā krējuma putu kārtiņa. Putas nosmeļ un liek bļodā. Tā turpina, līdz noņemtas sešas putu kārtiņas.
2
Atlikušajā krējumā iemaisa mannu un vāra putru. Iemaisa riekstus, sukādes vai marmelādi.
3
Cepamā veidnē liek kārtām: krējuma putas, mannā putru, krējuma putas…. pēdējā kārta mannā putra.
4
Virsū kaisa nedaudz cukuru un riekstus. Liek krāsnī un cep, līdz virspuse apcepas brūna.
5
Gatavu putru liek uz šķīvjiem, uzliek piciņu sviesta un pasniedz. Var pasniegt arī ar ķīseli.
* starp kārtām var likt svaigas ogas, ievārījumu
Iesūtīja: Vineta
BrokastisPusdienasLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemCepeškrāsnsMannaRiekstiGavēņa laika ēdieniSukādesPutras un biezputras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit