::recpte::
Gaļu noputojot vāra mīkstu, tad izņem no katla.
Apceptus burkānus un sīpolus pievieno buljonam un turpina vārīt, kamēr gatavi.
Pievieno tomātu mērci, garšvielas, vārītus un nosusinātus rīsus un mazos kubiciņos sagrieztu gaļu.
Pasniedz ar zaļumiem - vislabāk ar kapātu kinzu.
::!recepte::
Iesūtīja: Vineta Auziņa
VārīšanaKaukāziešu nacionālā virtuveBurkāniGaršvielas un garšaugiJēra gaļaRīsiTeļa gaļaTomātu mērceGaļas zupasSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit