Foto: DELFI
Uzkoda eksotiskākas garšas cienītājiem.
80Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
6 gab.garneles1 gab.laims0.5 gab.citrona sula2 ĒKeļļa0.5 gab.sarkans ābols2 šķēlesmango1 gab.sarkanais sīpols1 gab.ķiploka daiviņa čili sāls cukurs

Pagatavošana

1

Eļļu sajauc ar citrona sulu, sāli, cukuru, sīki sagrieztu ķiploku un aso pipariņu.

2

Ābolu, laimu un mango sagriež šķēlēs, sīpolu gabalos.

3

Visu pamīšus uzsprauž uz iesmiņiem un uz 60 min iemērc sagatavotajā marinādē, ik pa brīdim apgriežot.

4

Cep sakarsētā cepeškrāsnī vai grilā 5-6 minūtes.

5

Liek uz šķīvja, pārlaista ar pārpalikušo marinādi.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!