80Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
6 gab.garneles1 gab.laims0.5 gab.citrona sula2 ĒKeļļa0.5 gab.sarkans ābols2 šķēlesmango1 gab.sarkanais sīpols1 gab.ķiploka daiviņa čili sāls cukurs
Pagatavošana
1
Eļļu sajauc ar citrona sulu, sāli, cukuru, sīki sagrieztu ķiploku un aso pipariņu.
2
Ābolu, laimu un mango sagriež šķēlēs, sīpolu gabalos.
3
Visu pamīšus uzsprauž uz iesmiņiem un uz 60 min iemērc sagatavotajā marinādē, ik pa brīdim apgriežot.
4
Cep sakarsētā cepeškrāsnī vai grilā 5-6 minūtes.
5
Liek uz šķīvja, pārlaista ar pārpalikušo marinādi.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Ass un pikants ēdiensZivju un jūras produktu uzkodasKarstās uzkodasGarnelesLaimsMangoSarkanie sīpoliČiliĶiplokiCitronu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit