![jāņogas jāņogu ievārījums jāņogas jāņogu ievārījums](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/ad2e9bb0-7979-11ed-ab81-b155ba88eef4.jpg?w=576&h=324&r=16:9)
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 kgjāņogas1 kgcukurs1 glāzeetiķis 5%1 ĒKkanēlis2 ĒKmaltas krustnagliņas1 TKmalti melnie pipari
Pagatavošana
1
Jāņogas noskalo, liek katlā un pievieno visas garšvielas, samaisa. Uz lēnas uguns vāra ~ 20 minūtes, līdz masa sabiezē.
2
Karstu pilda tīrās burkās, vēlams neliela tilpuma (sinepju, mārrutku).
3
Pasniedz ar dažādiem gaļas ēdieniem.
Iesūtīja: aardillaa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit