Foto: Shutterstock
Interesants veids, kā pagatavot jaunos kāpostus - apcept tos uz grila. Ēd tāpat vai kā piedevu grilētai gaļai un zivīm! Recepte no portāla Cālis.lv Virtuves foruma arhīviem.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 gab.nelielas kāpostgalviņas ķiploku pulveris eļļa skābs krējums dilles

Pagatavošana

1

Kāpostu sagriež daivās, apslaka ar eļļu un apkaisa ar ķiploku pulveri un sāli pēc garšas.

2

Katru kāpostu daivu ietin folijā un grilē no trim pusēm: abus sānus un dibenu.

3

Pasniedz ar ļoti aukstu krējumu, kam pievienotas labi daudz sakapātas dilles!

Iesūtīja: Vina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!