90Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kāposti kartupeļi burkāni sīpoli tomātu pasta gaļa (vistas vai cūkas) zaļumi garšvielas skābs krējums bietes
Pagatavošana
1
Katlā ielej ūdeni, liek gaļu un vāra līdz gaļa gatava. Gaļu izņem, atdzesē un sagriež gabaliņos.
2
Kāpostus sagriež. Verdošā buljonā liek kāpostus un vāra 10 minūtes, tad liek šķēlītēs sagrieztus kartupeļus. Vāra 10-15 minūtes. Pievieno garšsaknes (apceptus burkānus, sīpolus un salmiņos sagrieztas bietes), kas apceptas kopā ar tomātu biezeni.
3
Vāra līdz visi dārzeņi un saknes gatavas. Sāli un garšvielas pievieno pēc garšas, kopā ar apceptajām saknēm.
4
Šķīvī liek gaļu, pārlej ar boršču, pievieno krējumu un sakapātus zaļumus.
Iesūtīja: EvuCiitC
PusdienasVakariņasCepšanaVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBietesBurkāniCūkgaļaGaršvielas un garšaugiKartupeļiKāpostiSkābais krējumsTomātu pastaGaļas zupasviegliSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit