6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
4 kgkabači1 kgburkāni1 kgtomāti500 gsīpoli melnie pipari ķiploki
Pagatavošana
1
Kabačus sagriež kubiņos, 5-10 minūtes sutina nelielā ūdens daudzumā (1/2 litrs), nolej ūdeni.
2
Apcep sīpolus, burkānus, tomātus, visu samaisa un sautē 1 stundu. Sāls, cukurs, pipari pēc garšas un citronskābe vai etiķis.
3
Burkās apakšā liek melnos piparus (graudos), 1 - 2 ķiploka daiviņas.
4
Burkas aizvāko, apgāž, apsedz. Glabāju ledusskapī. Es vākoju ar metāla konservu vāciņiem (tie, kas jāvāko ciet ar konservu taisāmo).
5
Es burkas nesterilizēju, apgāžu uz mutes, apsedzu, rezultātā vāciņš arī izkarst.
6
Burkas pirms tam ir jāapplaucē. Sterilizēt - kad vēl nav aizvākots, liek vārošā ūdenī uz dažām minūtēm burkas ar visu vāku.
Iesūtīja: Lilija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit